Jeep på terrängbana

Tidsåtgång
från 1 timme

Utbildning; här får ni en djupare förståelse för hur bilarna och dess 4wd system arbetar och fungerar. Utbildningarna består både av teori och praktik, de genomförs på ett mycket lättförståeligt och pedagogiskt sätt.
Prova-på; Ni får själva, tillsammans med en instruktör, köra en av våra terrängslingor, slingan innehåller både utförs- & uppförslut, sidolut, lerpassager, stockar, stenar och stockbroar. En underhållande, spännande och givande aktivitet med en hel del adrenalin på sina ställen. Antal hinder ni får köra bestäms av tid och gruppstorlek.
Teambuilding; Ni delas in i mindre grupper där varje grupp ansvarar för en bil. Bilen och gruppen skall sedan tillsammans ta sig genom en utmanande terrängslinga med ett antal kluriga hinder. Deltagarna får själva agera guider, co-driver, förare och ”spotter”.

Vi genomför dessa körningar både på våra egna banor norr och söder om Mälaren, men även i andra delar av landet eller på plats hos er! Vill ni genomföra detta på plats hos er eller på en konferensanläggning, så har vi med oss ett antal byggda hinder som kan ställas upp, i princip, på vilken öppen yta som helst (p-plats, gårdsplan, grusplan, asfaltsplan, etc, etc)
Pris: 8.500:- startavgift + 650:-/ person

Urban Offroad
Tidsåtgång från 1 timme

Vill ni hellre stanna kvar där ni är så bygger vi upp ett antal hinder på plats och ni kan uppleva känslan av att köra offroad utan att lämna staden.
Låt er fascineras av styrkan, kompetensen och komforten i Jeepen när ni tar er över hindret "Broken bridge”.
Försök hålla nerverna i styr när Jeepen tar sig upp och över ”Sidolutet”. 
Klarar du av att balansera på den förrädiska ”Vippan”?
Pris: startavgift 10.000:- + 650:-/ person
Priser exkl moms


Jeep på terrängbana för privatperson - endast utvalda datum, se här!
Tidsåtgång ca 1 timme

Tillsammans med en av våra instruktörer och i en av våra Jeepar får du prova på ett antal olika hinder på vår terrängbana mellan Strängnäs och Mariefred.
Köp en upplevelse till dig själv eller ge bort ett presentkort till en kompis!

Pris: 995:-/person (inklusive moms)Fler bilder här!

jeep Jeep-lerathumb_IMG_5392_1024thumb_IMG_5401_1024thumb_IMG_5402_1024