Thorsten Andreassen
ARTIST,
en unik komiker och en show…..det blir snabbt hög stämning och mycket skratt...
Thorsten Andreassen är en mångsidig och välrenommerad artist. Han har under 30 år roat och underhållit publik i hela världen. Med en intensiv scennärvaro fångar Thorsten omedelbart publikens intresse. Tack vare sin erfarenhet på den internationella marknaden gör Thorsten lika gärna sin akt på engelska som på svenska. Thorstens speciella förmåga att skapa kontakt med publiken gör att han passar lika bra för mindre middagssällskap som för ett fullsatt Cirkus i Stockholm. En unik komiker med en säregen stil blandar Thorsten trolleri, komisk jonglering och stand-up. Han får alla i publiken att skratta. Thorsten underhåller på högsta nivå och hans förmåga att nå ut i salongerna gör att han fulländar varje tillställning.

FÖRELÄSARE,
Passion för projekt…med passion, lust och tänjbara strategier når jag mina mål, helt utan rädsla för att misslyckas…
Artisten, festivalgeneralen och entreprenören Thorsten Andreassen har 25 års erfarenhet av att driva kommersiella och ideella projekt, inom både kultursektorn och för hjälporganisationer. I föreläsningen Passion för Projekt har han sammanfattat de nyckelelement som behövs för att han ska våga ge sig in i nya projekt: passion, nätverk och tänjbara strategier. 3 viktiga element utifrån de 7 grundläggande stolparna i att driva projekt. Han berättar också om varför det är viktigt att förändra sin syn på vad man ser som ett misslyckande. I föreläsningen förmedlar Thorsten inspiration och motivation med mycket hjärta och humor.

KONFERENCIER,
En träffsäker konferencier…
Ni kan med fördel boka Thorsten både som konferencier och artist till er konferens eller ert middagsarrangemang. Med sin erfarenhet och alltid ett ess i rockärmen är Thorsten med sin personliga utstrålning ett säkert kort som konferencier. Thorsten har jobbat som konferencier med nöjda uppdragsgivare som bland andra Amnesty International, Stockholm Stad, Telia och GE Healthcare.

MER OM THORSTEN ANDREASSEN
Thorsten har blivit tilldelad flera prestigefyllda utmärkelser genom åren. Bland andra DN på stan - Kasperpriset och Svenska Dagbladets Poppepris tillsammans med Gycklargruppen. Vinnare av Gycklar-SM, Årets Komiker - Ystads Allehanda. Thorsten blev 2009 vald till ordförande i Manegen - branschorganisationen för cirkus, varieté och gatuperformance.

Pris: offereras